Web Analytics Made Easy - Statcounter

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره میزان تاثیر سوابق تحصیلی و فهرست منابع سوالات کنکور سراسری ۱۴۰۰ منتشر شد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص مصوبات بیست و چهارمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو و همچنین منابع آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ منتشر شد.   مطابق این اطلاعیه، میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ همانند سال ۱۳۹۹ حداکثر ۳۰ درصد با تاثیر مثبت و مواد و ضرایب دروس امتحانی و دروس موثر سوابق تحصیلی آزمون سال ۱۴۰۰ همانند سال ۱۳۹۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین مصوبه هفدهمین جلسه ۹۷/۱۲/۲۶ شورای سنجش و پذیرش دانشجو مجدداً تائید شد و از آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ و بعد از آن، سنجش فقط با یک آزمون و بر مبنای دروس نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ انجام می‌شود.

برای داوطلبان دارای دیپلم علوم و معارف اسلامی که در گروه آزمایشی علوم انسانی شرکت می‌کنند، منابع درس امتحانی «فرهنگ و معارف اسلامی» کتاب‌های «اصول عقاید ۱، ۲ و ۳»، منابع دروس امتحانی «زبان عربی عمومی و تخصصی» کتاب‌های «عربی، زبان قرآن ۱، ۲ و ۳» و منابع درس امتحانی «تاریخ» کتاب‌های «تاریخ اسلام ۱ و ۲ و تاریخ ۳ (ایران در دوره اسلامی)» درنظر گرفته می‌شود. در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری در گروه علوم انسانی، داوطلبان دارای دیپلم علوم و معارف اسلامی باید انتخاب کنند که صرفاً به یکی از دفترچه سوالات عمومی و تخصصی گروه علوم انسانی از «منابع دیپلم علوم انسانی» پاسخ می‌دهند یا به دفترچه سوالات گروه علوم انسانی که «منابع چهار درس الهیات و معارف اسلامی، زبان عربی عمومی و تخصصی و تاریخ آن»، کتاب‌های دیپلم علوم و معارف اسلامی است.

با توجه به موارد فوق فهرست کتب منبع سؤالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ بر اساس نظام ۳-۳-۶ به شرح جداول ذیل است:

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: منابع کنکور کنکور 1400 سازمان سنجش شورای سنجش و پذیرش دانشجو معارف اسلامی سوابق تحصیلی علوم انسانی دیپلم علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مکتب علمی شیعه و حوزه‌های علمیه ما غنی از نظریه‌ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری دبیر جایزه جهانی شهید صدر، ضمن تمجید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری جایزه جهانی شهید صدر اظهار داشت: چالش اصلی پیش روی ارائه نظریه های مکتب علمی شیعه به جهان غرب، ضعف در استخراج، تبیین و معرفی نظریه های علمای شیعه است.

وی افزود: مکتب علمی شیعه و حوزه های علمیه ما غنی از نظریه ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برگزاری کرسی های نظریه پردازی گفت: باید به این نکته حیاتی توجه داشت که برخی از نظریه های علوم اسلامی و شخصیت های ارائه دهنده آنها ممکن است در این کرسی ها شرکت نداشته باشند در حالی که آثار ایشان حاوی نظریه های مستحکمی در موضوع خود هستند و آنچه لازم است این است این نظریه ها از آثارشان استصحال و معرفی شوند.

عضو شورای سیاستگذاری جایزه جهانی شهید صدر در ادامه با اشاره به آثار بزرگانی چون شهید مرتضی مطهری، مرحوم آیت الله مصباح و نیز استاد ابراهیمی دینانی در حوزه فلسفه و کلام اسلامی، افزود: به عنوان مثال در آثار این بزرگان نظریه های مهمی همانند نظریه علوم انسانی اسلامی آیت الله مصباح(ره) یا نظریه رابط و مستقل استاد دینانی قابل ارائه به جهان علم در غرب است و لذا ضعف اصلی ما در معرفی صحیح این نظریه هاست که باید برطرف شود.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری رئیس دفتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم ضمن قدردانی از حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، در سخنانی به تبیین تاریخچه شکل گیری ایده، فلسفه، اهداف برگزاری و روند اجرایی جایزه جهانی شهید صدر تا کنون و نیز چشم انداز آینده این جایزه پرداخت.

دبیر جایزه جهانی صدر با اشاره به استقبال فراوان اصحاب علم به ویژه حوزویان از این جایزه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مثابه قرارگاه دیپلماسی علمی - فرهنگی انقلاب اسلامی، بر اساس رسالت اسلامی و انقلابی بر آن است که در قالب جایزه شهید صدر(ره)، اندیشه‌های ناب مرتبط با علوم اسلامی - انسانی را در عرصه بین الملل معرفی نماید.

جهانگیری تغییر رویکرد حوزه علمیه به جهان غرب از رویکرد تبلیغی در قالب اعزام مبلغ به رویکرد حضور دانشی در سطح جهان را مهمترین فلسفه برگزاری جایزه شهید صدر دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آیلتس چیست؟
  • فیلم‌های سیاه ما با فیلم‌های سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد